2 HUONETTA KOTKASSA, Kotka Art bonusnäyttely

2 HUONETTA KOTKASSA
Kotka Art bonusnäyttely
14.-29.7.2018
klo 14-19
ma. suljettu

Teoksia:
Anne Randén, Paavo Halonen, Mirimari Väyrynen, Hanna-Kaisa Korolainen ja Pauliina Turakka Purhonen.

2 HUONETTA KOTKASSA, Kotka Art bonusnäyttely

Kutsuin teoksia kylään ystäviltä: Anne Randén, Paavo Halonen, Mirimari Väyrynen, Hanna-Kaisa Korolainen ja Pauliina Turakka Purhonen, …näyttelydemoon, pop uppiin, taiteilijakotiin, jossa ripustus on kokonaisuus ja omat teokseni liima eri tekijöiden välillä. Teemana on luonto -kauneuden ja sen menettämisen näkökulmasta.

Näyttelyn motivaatio kumpuaa halusta toimia itsenäisesti ilman välikäsiä ja rakkaudesta tähän kyseiseen maantieteelliseen pisteeseen, jossa aikoinaan toimi Kotkan vilkas Kantasatama. Paikka ja paikalla seisova yli satavuotias Tukkukaupan talo kuiskivat menneistä päivistä, jolloin niin monet vaikutteet kaukaisista maista rantautuivat pohjoiseen maahamme tämän paikan kautta.

Tänäpäivänä kaupankäynti on tehokkaampaa ja tuhoavampaa, Kotkan Kantasatamakin uinuu kupeessaan (kuoleva?!)meri, josta on yhteys maailman meriin, jotka niin ikään kaikki ovat vaarassa.

Tervetuloa ja terveisin
Marikka Kiirikoff

p.s. 27.7. Vieno Motors keikalla!

2 HUONETTA KOTKASSA, Kotka Art bonusnäyttely

  • 14.-29.7.2018
  • klo 14-19
  • ma. suljettu