Mestariluokka: Heta Kananen – Unelma onnesta

Valo luonnossa viehättää minua muuttuvana, liikkuvana ja rauhoittavana tunnelmana. Sen antama voima luo toivoa ja innostusta. Vuodenaikojen ja vuorokauden herkät vaihtelut olen halunnut tallentaa kuviini, liikkuen aistit avoinna lähellä valon ja pimeän rajaa. Koen luonnossa kulkemisen tärkeäksi voimavaraksi, mutta olen tietoinen tuhon mahdollisuudesta. Ehkä siksi kokemusten tallentaminen kuviini tuntuu niin tärkeältä.

Kotkalaisen taidegraafikon Heta Kanasen Unelma onnesta-näyttely 27.11.-31.12.2020 Galleria Uusikuvassa. Näyttely on Kotkan taiteilijaseuran Mestariluokka-kutsunäyttely. Näyttely avautuu perjantaina 27.11. klo 12.00. Suosittelemme maskin käyttöä Uusikuvan tiloissa. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!
.
Taiteilija Heta Kananen on tavattavissa näyttelyssä:
.
Lauantaina 12.12. klo. 12-14.
Lauantaina 19.12. klo. 12-14.
Keskiviikkona 30.12. klo. 17-19.