Jäsentaiteilija: Raila Vainonen

Keramiikka- ja lasitaiteilijana toteutan taidettani sortumatta materian kahleisiin. Perhoselämän kiertokulkua tarkastelen pienoisveistoksina ja installaatioina. Valmistan vesiveistoksia ”Lähteitä” joiden pintoja kattavat lasiin ja posliiniin sulatettuja värivalokuvia aiheina perhoset, lumpeet ja graffitit. Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriossa tein liikkuvaa kuvaa ja musiikkia sisältävän, 14 minuuttisen multimedian EVIDENCE ”An Outlaw in the World of Light and Colour”. Graffitit diakuvasin Helsingin Hietalahden Sinebrychoffin rakennustyömaalla ja myöhemmin Vuosaaren telakalla koska graffitipintaiset oluttankit oli myyty Venäjälle. Kuvakertomus ja sen todistusaineisto on kannanotto graffititaiteen puolesta 1998. Hakusanoja: veistotaide, veistokset, vesiveistokset, lähde, lähteet, keramiikka, posliini, lasi, graffiti, multimedia.