AVOIN TYÖPAIKKA: KOTKAN TAITEILIJASEURA RY ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

Kotkan taiteilijaseura etsii avoimella haulla seuran toiminnan vahvistamiseksi toiminnanjohtajaa. Kotkan taiteilijaseura on useita vuosia toiminut hallituksen voimin, mahdollistaen laadukkaan kulttuurituotannon Kotkan seudulla, eritoten Galleria Uusikuvassa.

Nyt taiteilijaseura etsii rinnalleen vakuuttavaa ja osaavaa tekijää, joka pystyy toimimaan mutkattomassa yhteistyössä hallituksen kanssa. Seura toivoo että tekijällä on kokemusta työskennellä paikallisessa ympäristössä ja alueella. Eduksi katsotaan aktiivinen seuratoiminta ja kokemus hallitusympäristössä työskentelystä.

Työnkuvaan kuuluu:

• Yhdistyksen edustaminen, yksin ja työryhmissä yhdessä puheenjohtajan kanssa.
  • Verkostoituminen paikallistoimijoiden kanssa, yhteistyön koordinointi muiden järjestöjen ja sidosryhmien kanssa.
  • Toiminta hallituksen kanssa, yhdistyksen, gallerian ja taidelainaamon toiminnan suunnittelu ja strateginen kehittäminen.
  •  Kokousten ja päätösesitysten valmistelu.
  • Vuosikellon valmistelu, suunnittelu ja sen sisällä toimiminen.
  • Yhdistyksen, Galleria Uusikuvan sekä Kaakon taidelainaamon henkilöstöhallinnosta sekä työnjaosta vastaaminen.
  • Yhdistyksen, gallerian ja taidelainaamon päivittäisen toiminnan ja hallinnon johtoa.
  • Yhdistyksen sisällä tapahtuva organisointi, suunnittelu, tehtyjen päätösten toteuttamisen valvominen ja koordinoiti.
  • Tapahtumien, aktiviteettien ja seminaarien koordinointi.
  • Yhdistyksen talouden hallinta ja managerointi.

Työtehtävä on määräaikainen, osa-aikaisella työajalla, jossa vaihtuvuus noin
10-15 tuntia /vko. Tehtävän pituus alustavasti 7,5 kk. Palkkaus KVTES, 22,77 euroa /tunti. Työaika ja työskentely on joustavaa ja etätyö on sallittua. Töitä on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Perehdytys kestää yhden viikon, jonka jälkeen työ alkaa heti.

Yhdistyksen toimisto sijaitsee Galleria Uusikuvassa, Kotkassa.

Oma auto on välttämätön erinäisten asioiden hoidossa.
Hallitus käy läpi hakemukset ja on yhteydessä hakijoihin 5.12 mennessä ja kertoo mahdollisesta haastatteluprosessista.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 30.11.2024, osoitteeseen: kotkantaiteilijaseura.ry@gmail.com