Galleria Uusikuvan näyttelyhaku 2019

Perinteikäs Galleria Uusikuva on Kotkan Taiteilijaseuran ylläpitämä näyttelytila, 1910 rakennetussa jugendtalossa Satamakadulla, Kotkan ytimessä. Galleria Uusikuvan näyttelytila on kooltaan 140 neliömetriä. Kauniit isot ikkunat tuovat luonnonvaloa korkeisiin huoneisiin. Tilassa on kaksi isoa huonetta, joista toinen on jakautunut kahdeksi saliksi. Vanhat kaakeliuunit ja kaakelilattia koristaa toista huonetta. Tilassa on myös mahdollista pimentää osia video-, ääni-, multimedia- ja tilateosten esittämiseen.

Näyttelyperiodit ovat noin kolmen viikon mittaisia. Ripustukseen on käytettävissä 2-4 päivää, sopimuksen mukaan, edellisen näyttelyn purun pituudesta yms. johtuen. Näyttelyvuokraan sisältyy näyttelytilan valvonta ja avoinnapito, tiedottaminen näyttelystä sekä julisteiden jako, avajaisten järjestäminen ja tilan siivous. Jos näistä haluaa hoitaa osan itse tulee siitä sopia erikseen.

Tilavuokra:

• 600 euroa/3vk
  • Kotkan Taiteilijaseuran jäseniltä 400 euroa
  • myyntiprovisio 20%.

Galleria Uusikuvan pohjapiirustus

Hakuohjeet

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, johon seuraavat tiedot:

• hakijan täydelliset yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ym.)
  • näyttelysuunnitelma
  • kuvia tai luonnoksia näyttelyyn tulevista teoksista tietoineen
  • vähintään 3-5 kuvaa uusimmasta tuotannosta teostietoineen
  • videomateriaali esikatselulinkkinä